Partytent huren

Partytent huren in de regio Westland, Den Haag en Rotterdam

Feestverhuur Westland is de specialist voor het huren van partytenten in de regio Westland, Den Haag en Rotterdam. Van een tent in de achtertuin tot aan grote evenementen, wij leveren verschillende maten partytenten en kunnen deze ook voor je opbouwen en weer afbreken. Je wilt natuurlijk wel dat de gasten droog staan op jouw feest. Zorg daarom dat je de juiste partytent hebt staan. Onze handige easy up vouwtenten zijn ook heel gemakkelijk zelf te plaatsen.

Feestverhuur Westland is hét verhuurbedrijf voor de verhuur van een partytent of easy up tent. Wij leveren de partytent altijd compleet met vier zijwanden. De tenten kunnen dus aan alle kanten dicht gemaakt worden als dat nodig is.

Verhuur partytent

Voor elk terras of achtertuin is wel een passende partytent te vinden.

Gekoppelde partytenten huren

Onze partytenten zijn eenvoudig te koppelen zodat er een gemakkelijk een grotere tent gecreëerd kan worden.

Onze tenten kunnen tot windkracht 6 geplaatst worden. Wij adviseren altijd, ongeacht de windkracht, om de partytent vast te zetten met haringen en storm- of spanbanden.

Om sfeer aan te brengen beschikken wij ook over verlichting en verwarming voor in de partytent. Verder hebben wij een ruim aanbod van andere materialen die jouw feest of evenement tot een succes zullen maken. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook een mobiele bar met tapinstallatie of koelkasten te huur.

Naast partytenten hebben wij ook een ruim aanbod van andere materialen die je feest of evenement tot een succes zullen maken. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook een mobiele bar met tapinstallatie of koelkasten te huur.

Kortom, Feestverhuur Westland is het partyverhuurbedrijf voor feesten, partijen, evenementen, beurzen en de horeca.

Een partytent reserveren?

Je kunt bij ons 24 uur per dag gratis online een vrijblijvende offerte aanvragen.

Tijdens de aanvraag kun je aangeven wat de gewenste lever- en de retourdag is.

Na het versturen van de aanvraag controleren wij deze en bekijken we of de artikelen op voorraad zijn. Wij sturen vervolgens een vrijblijvende offerte via de mail.

Als je akkoord gaat met de offerte zetten wij deze om in een opdracht en reserveren we de artikelen.

Contact over een partytent huren?

Wil je advies over het huren van een partytent of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op via de mail of bel ons op telefoonnummer 0174-820248.

Een partytent huren in de regio Westland Den Haag of Rotterdam: Interesse? Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.

Feestverhuur Westland

  neem contact met ons op

  Telefoon:
  0174-820248

  E-mail:
  info@feestverhuurwestland.nl

  Andere bekeken ook de volgende pagina’s: