Koelkast huren

Koelkast huren in de regio Westland, Den Haag en Rotterdam

Feestverhuur Westland is de expert voor het huren van een koelkast in de regio Westland, Den Haag en Rotterdam. Belangrijk op jouw feest of evenement is dat de drankjes en hapjes koel worden gehouden. Door gebruik te maken van onze horeca koelkasten weet je zeker dat de gasten altijd een lekker koud biertje, wijntje of frisje kunnen drinken. Wij verhuren verschillende soorten en maten koelingen, koelkasten en vriezers.

Wij leveren de koelkast op een handige kar, voorzien van wieltjes waardoor deze makkelijk te verplaatsen is. Zodra de koelkast op z’n plek staat kan de stekker in het stopcontact en kun je de koeling vullen. Zorg ervoor dat de koelkast op tijd aangezet wordt, zodat de drankjes lekker koud zijn.

Naast koelkasten hebben wij ook een ruim aanbod van andere materialen die jouw feest of evenement tot een succes zullen maken. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook een mobiele bar met tapinstallatie of partytenten te huur.

Kortom, Feestverhuur Westland is hét partyverhuurbedrijf voor de verhuur van een hoge glasdeur koelkasttafelmodel glasdeur koelkastflessenkoelingchampagnekoelervriezer of ijsconservator voor feesten, partijen, evenementen, beurzen en de horeca.

+
 55,00 Incl. BTW
+
 45,00 Incl. BTW

 

Wij leveren de koelkast op een handige kar voorzien van wieltjes waardoor deze makkelijk te verplaatsen is. Zodra de koelkast op z’n plek staat kan direct de stekker in het stopcontact en kan koeling gevuld worden.

Zorg er voor dat de koelkast op tijd aangezet wordt zodat de drankjes lekker koud zijn.

Naast koelkasten hebben wij ook een ruim aanbod van andere materialen die je feest of evenement tot een succes zullen maken. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook een mobiele bar met tapinstallatie of partytenten te huur.

Een koelkast reserveren?

Je kunt bij ons 24 uur per dag gratis online een vrijblijvende offerte aanvragen.

Tijdens de aanvraag kan je aangeven wat de leverdag en de retourdag is.

Na het versturen van de aanvraag gaan wij deze controleren en bekijken we of de artikelen op voorraad zijn. Wij sturen een vrijblijvende offerte via de mail.

Als deze akkoord gegeven wordt zetten wij deze om in een opdracht en reserveren we de artikelen.

Contact over koelkast huren?

Wil je advies over het huren van een koelkast of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op via de e-mail of bel ons op telefoonnummer 0174-820248.

Een koelkast huren in de regio Westland Den Haag of Rotterdam: Interesse? Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.

Feestverhuur Westland

neem contact met ons op

Telefoon:
0174-820248

E-mail:
info@feestverhuurwestland.nl

Andere bekeken ook de volgende pagina’s: