Braillestraat 23, 2691 HX, ‘s-Gravenzande

Wil je langskomen? Graag eerst even contact met ons op nemen.

Contact

Veelgestelde vragen

Kunnen jullie de artikelen ook bezorgen?

Uiteraard, wij kunnen de bestelling op elke gewenste locatie leveren en komen de artikelen ook weer netjes ophalen. De transportkosten zijn afhankelijk van de locatie waar de bestelling geleverd moet worden. Neem hiervoor contact met ons op of vul de postcode in bij de online offerte aanvraag.

Hoe gaat een offerteaanvraag in zijn werk?

Je kunt bij ons 24 uur per dag gratis een vrijblijvende offerte aanvragen. Tijdens de aanvraag kun je aangeven wat de leverdag en de retourdag is. Na het versturen van de aanvraag controleren wij deze en bekijken we of de artikelen op voorraad zijn. Wij sturen vervolgens een vrijblijvende offerte via de mail. Als je akkoord gaat met de offerte zetten wij deze om in een opdracht en reserveren we de artikelen.

Wanneer kan ik betalen?

Graag ontvangen wij de betaling bij het afhalen of leveren van de artikelen. Je kunt bij ons zowel pinnen als contant betalen. Ook kun je het bedrag vooraf aan ons overmaken per bank. In overleg kunnen wij achteraf een factuur sturen.

Wanneer komen jullie de bestelling leveren?

Alle levertijden zijn in overleg. Ook kunnen wij in overleg de bestelling in de avond of op zondag leveren of op komen halen.

Wanneer kan ik de artikelen afhalen?

Alle ophaal- en retourtijdenzijn in overleg. Eventueel kan de bestelling ook in de avond of op zondag opgehaald worden.

Kan ik langskomen om de artikelen te bekijken?

Ja, dat kan. Neem van tevoren wel even contact met ons op. Wij zijn vaak onderweg en dus niet altijd aanwezig, dus maak graag even een afspraak.

Moeten de artikelen schoon retour?

Als het bestek en servies vuil retour komt, rekenen wij hier schoonmaakkosten voor. Als het bestek of servies schoon afgespoeld ‘vaatwasserklaar’ is, dan is dat voldoende.

Glaswerk mag vuil retour gebracht worden.

Tafellinnen hoeft niet gewassen te worden. Bij extreme vlekken rekenen we hier wel schoonmaakkosten voor.

Stuur ons een bericht

  Adres

  Feestverhuur Westland

  Braillestraat 23

  2691 HX ‘s-Gravenzande  

  Telefoon

  0174-820248