Biertafel huren

Heb je biertafels of bierbanken nodig voor je feest, dan kun je bij ons één of meerder sets huren.

Onze biertafels zijn 2,20 meter lang en in tegenstelling tot de meeste verhuurbedrijven zijn onze banken 70 cm breed! De bierbanken zijn 2,20 meter lang en 25 cm breed. Alles is opklapbaar en gemakkelijk te vervoeren.

Biertafel huren

Huur een biertafel of bierbank voor je feest of evenement.

De huurprijs voor een complete set van 1 biertafel met 2 bierbanken is € 15,- per dag. Heb je alleen een tafel nodig? Deze zijn ook los te huur voor € 10,- en een losse bierbank kost € 2,50.

Wil je een biertafel los of een complete set bij ons huren? Neem dan direct contact met op ons via onderstaand formulier.

Biertafels laten bezorgen?

Uiteraard kunnen wij kunnen de biertafels op elke gewenste locatie leveren en komen we de biertafels ook weer netjes ophalen. De transportkosten zijn afhankelijk van de locatie waar de bestelling geleverd moet worden. Neem hiervoor contact met ons op of vul de postcode in bij de online offerte aanvraag.

  neem contact met ons op

  Telefoon:
  0174-820248

  E-mail:
  info@feestverhuurwestland.nl

  Andere bekeken ook de volgende pagina’s:

  Biertafel huren
  Biertafel huren bij Feestverhuur Westland
  Bierbank huren
  Bierbank huren bij Feestverhuur Westland
  Biertafel huren
  Biertafel huren bij Feestverhuur Westland

  Op zoek naar andere verhuur artikelen?

  Naast koelkasten hebben wij ook een ruim aanbod van andere materialen die jouw feest of evenement tot een succes zullen maken. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook een koelkasten glaswerk of partytenten te huur.